Un bărbat poate fi păstrat, dacă... - NonConformista

Un bărbat poate fi păstrat, dacă...

Să cucerești un bărbat este ușor, însă să-l păstrezi este cu totul altă treabă. Prima greșeală pe care o fac femeile după ce au “pus mâna” pe un bărbat este delăsarea cu propria persoană. Încep să trăiască prin și pentru bărbatul pe care l-au cucerit. Totul se rezumă la el, la nevoile lui biologico-fizice. Spălat, călcat, gătit, aspirat, sex la comandă, cu mimarea orgasmului… Când i se servește totul pe tavă, farmecul vânătorii, care stă în gena masculină, se pierde și femeia nu mai prezintă interes pentru bărbat. Când bărbatul are lângă el o parteneră care mirose a mâncare gătită, o asociază metal cu ceva familiar, mama. Mama care gătea pentru el, pentru tatăl, fratele, sora… Mama care în mintea lui, a bărbatului, va fi întotdeauna mama lui și nu soția, iubita, tatălui său. Când partenera mai și cicălește, parcă-l vede pe taică-su cicălit de mamă-sa. 

     Instinctiv sau din spirit de frondă se va asocia cu el și va face la fel ca el. Fie își va înșela partenera la propriu cu alta. Fie o va înșela mental, dorindu-și în permanență femei pe care nu le va putea avea din varii motive. Astfel, va ajunge să se simtă nefericit din cauza partenerei, să se considere o victimă a acesteia. Văzând-o cu un satâr în mână, pregătită să toace vinetele pentru salata care-i place atât de mult lui, va crede că este călăul de care trebuie să se ferească. 


Așadar, femeia trebuie să învețe că este la fel de importantă precum partenerul de cuplu. Trebuie să învețe să spună nu uneori, pentru a-și impune respectul în fața bărbatului. Trebuie să fie mereu aranjată, chiar dacă va adopta un stil care să trimită cu gândul mai mult spre naturalețe. Trebuie să respecte intimitatea partenerului, mesajele sale private, căci dacă-l va controla mereu și-i va reproșa anumite aspecte care-i displac, acesta nu va ține cont de sentimentele ei, ci va începe să se ferească, eventual să le șteargă după lecturare. 

     Va trebui să-i ofere timp pe care să-l folosească în interes propriu. Fie să iasă la o bere cu amicii, fie să lectureze o carte bună sau să asculte muzică, fie… Altfel bărbatul se va considera prins în lesă și-și va dori și mai mult libertatea. Nu trebuie să se teamă că-l va pierde, dacă nu va avea control deplin asupra fiecărui minut liber din viața lui. Oricum, control deplin nu va avea niciodată. 

     Oferindu-i libertatea de care are nevoie, bărbatul o va aprecia și se va feri de infidelitate. Căci va ști că ea, femeia cu care-și împarte viața, este unică. Ea este exact partenera de care are nevoie în viață. Este femeia lui. 


Rita Drumeș

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non