Hai să facem ceva frumos împreună! - NonConformista
HELLO

Hai să facem ceva frumos împreună!

Bună dimineața! Week-end-ul bate din ce în ce mai tare la ușă și parcă începem să ne simțim mai buni, mai dornici de a face ceva pentru a ieși din rutina cotidiană. Am vrea să mergem la munte, dar e prea departe, nu avem rezervare făcută din timp și nici bani prea mulți. Situația se repetă și dacă am vrea să mergem la mare. Așa că alegem să rămânem pe lângă casă. Dacă tot rămânem pe lângă casă, vreau să vă supun atenției o propunere de afacere. Știu, vă veți spune că nu este posibil ca tocmai eu, Rita, cea aeriană, cea care se hrănește prin aspirarea miresmei florilor, care-și ia energia din natură... să vă propun să facem afaceri împreună. Și poate că aveți dreptate. Până la urmă nu este vorba de o afacere, ci de ceva frumos pe care-l putem construi împreună. Da, cu muncă multă! Dar oricum muncești mereu și nu ai bani nici de munte, nici de mare. Ca acum, în acest week-end. Așa că munca nu ar fi o problemă, mai ales dacă ai vedea că după un timp banii îți intră singuri pe card. Și apoi, nu doar despre muncă este vorba, ci și despre a te simți bine cu ceea ce faci și chiar a te distra. 

Ai mai auzit să fii plătit pentru că joci jocuri? Nu? Dar asta este doar o parte din ceea ce vreau să-ți supun atenției. Ești plătit pentru că intri zilnic, cât timp vrei tu, când vrei tu, să te ocupi de o listă cu sarcini de îndeplint, to-do. Nuuu, nu te gândi că ai cine știe ce de făcut! Tot ce ai de făcut este să verifici paginile care îți sunt trimise spre examinare, iar la final să dai clik pe caseta în care scrie că ai analizat acea situație. Da, este ceva ce îmi place să fac, ceva ce mă încântă, de aceea îți povestesc oferindu-ți detalii. 

Dar mai bine te las să te convingi tu cum stă treaba. Tot ce ai de făcut pentru început este să dai click pe link-ul pe care ți-l atașez pentru a te înscrie gratuit în echipa mea. Da, este gratuit. La fel ca toate instrumentele pe care SFI ți le pune la dispoziție pentru a-ți face viața mai frumoasă. Ce este SFI? Este un program de afiliere. Aderi la el, cu ajutorul link-ului de mai jos, și începi să-ți faci viața mai frumoasă. Voi fi mereu cu tine, pentru a te îndruma, pentru a-ți arăta pașii pe care-i ai de urmat, ca banii să-ți intre pe card. 

Ți-am spus până acum ce îmi place la această afacere, dar nu ți-am spus ce m-a convins să devin o parte din ea. Faptul că este durabilă. Da, durează din 1995. Nu este un sistem piramidal. Și cel mai mult și mai mult îmi place că primesc puncte care se transformă în bani, fără ca eu să scot vreun bănuț din buzunarul meu. 

Având toate aceste atuuri, mi-am spus că nu am nimic de pierdut, nici măcar timp, că tot îmi petrec ceva vreme colindând Facebook-ul. Cu această activitate, care îmi aduce bani, doar am învățat ce înseamnă prioritate internautică, adică când navighez online de pe o platformă pe alta. 

Tu știi care este cea mai arzătoare prioritate a ta? Dacă ea coincide cu a mea, urmează-mă și nu te voi dezamăgi atât cât ține de mine!  


cu sinceritate, Rita
heloo

CONVERSATION