Cum slăbești - NonConformista

Cum slăbești

Cum slăbești între 3 și 5 kilograme într-o săptămână

Să dai jos kilogramele acumulate de-a lungul vremii într-un timp relativ scurt nu este varianta ideală. Rezultate optime se obțin când te decizi să îți impui un nou stil de viață. 




Însă, dacă ai un eveniment important, neașteptat, și vrei rezultate imediate, poți slăbi între 3 și  5 kilograme

Taie din meniu caloriile nefolositoare. Dacă nu ai cu adevărat nevoie să mănânci sau să bei, nu o face! Mă refer la băuturile acidulate, frappe-uri cu frișcă și ciocolată, alcool, pâine, prăjeli și dulciuri. Dacă îți dorești cu adevărat să slăbești în timp record, trebuie să faci sacrificii și să renunți la caloriile în exces. Folosește un calculator de calorii zilnice și alege un meniu personalizat.
Mănâncă porții mai mici și mai dese. Renunță la porțiile obișnuite de mâncare, în favoarea unor porții mai mici. Acest lucru te va ajuta să-ți accelerezi metabolismul, fapt care va duce la scăderea în greutate. De asemenea, în loc să se transforme în grăsime, care se depune pe corp, mâncarea se va transforma în energie.
Bea multa apă. Este extrem de important să bei cel puțin doi litri de apă pe zi. Dacă “uiți”  adesea să consumi lichide, cumpără-ți dimineața o sticlă cu apă și asigură-te că o termini până seara. Indiferent că mergi la muncă sau la școală, ia-o cu tine. În plus, amintește-ți de fiecare dată când ți-e foame că de fapt ai nevoie de puțină apă. Cel mai mare avantaj al apei este că nu are nicio calorie, așa că te poate ajuta în mod sigur să slăbești.
Redu consumul de carbohidrați. Dacă vrei să slăbești până în 5 kilograme într-o săptămână, trebuie neapărat să reduci numărul carbohidraților consumați. Fiecare kilogram de carbohidrați care e stocat în corpul tău duce la până 5 kilograme de apă reținute în corp.  


Bea multe sucuri naturale. O dietă pe bază de sucuri de fructe ți legume este potrivită pentru tine dacă vrei să slabești într-un timp foarte scurt. Asigură-te însă că nu folosești fructe care au un conținut bogat de zahăr. Cura cu suc de fructe ajută la detoxifierea corpului, lucru care va duce automat la scăderea în greutate.


Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non