Ce zeiță te protejează în 2017 - NonConformista

Ce zeiță te protejează în 2017

Julieta Suarez Valente, astrolog și expert în tarot, îți spune ce zeiță te protejează în 2017, în funcție de luna în care te-ai născut. Julieta Suarez Valente este un astrolog argentinian renumit pentru studierea spiritualității feminine și ezoterism. Ea susține că, din punct de vedere extrasenzorial, anul 2017 va fi un an extrem de important. De aceea, ea a întocmit lista cu zeitățile feminine care în acest an își vor folosi puterea pentru a influența destinele oamenilor în sens pozitiv.


Dacă te-ai născut în ianuarie, protectoarea ta în acest an este Baba Yaga. Aceasta este zeița slavă a nașterii și a morții. Baba Yaga intervine în viețile celor născuți în ianuarie în mod subconștient. Această zeiță este responsabilă de tot ce ține de instincte, de alegeri care trebuie făcute cu inima.
Dacă ai venit pe lume în luna februarie, zeița care îți va marca destinul în 2017 este Artemis. Artemis este zeița vânătorii la greci. Este o ființă independentă, cu puteri supranaturale uluitoare, care tranșează lucrurile dintr-o lovitură. În 2017, datorită influenței acestei zeități, vei avea pâinea și cuțitul în situații-cheie.
Dacă te-ai născut într-o zi de martie, în 2017 te afli sub aripa protectoare a Afroditei. La fel ca Afrodita, cu ajutorul frumuseții tale interioare vei reuși să cucerești pe toată lumea, să atingi țelurile mult visate.
Dacă te-ai născut în luna aprilie, te va proteja zeița Kuan Yin. Aceasta e zeița feminină a compasiunii la budiști. În 2017 vei învăța să te privești cu alți ochi, să-ți recunoști calitățile și să te folosești de ele pentru a evolua, pentru a ajunge acolo unde dorești.
Zeița celtică Brigit, protectoarea celor născuți în mai
Dacă te-ai născut în ultima lună de primăvară, luna mai, vei beneficia de influența benefică a lui Brigit. Brigit este zeița celtică a focului și a tot ce înseamnă stralucire. Vei reuși să ieși în evidență prin simpla ta prezență.
Dacă te-ai născut în prima lună a verii, luna iunie, te va proteja zeița Demeter. Demeter este zeița anotimpurilor la greci și a schimbărilor climatice. Prezența lui Demeter în viața ta semnifică două lucruri:
a)    va trebui să fii mai atentă la universul tău emoțional;
b)   vei întâmpina o serie de obstacole pe care le poți depăși numai cu ajutorul diplomației. Va trebui să știi să faci trecerea de la o situație neplăcută la una îmbucurătoare și invers.
Dacă ai venit pe lume în iulie, zeița care îți va marca anul este Pele. Aceasta e zeița hawaiană a vulcanilor. La fel ca un vulcan ce nu a mai erupt de mult, vei fi nevoită să te trezești la realitate, să faci ceva pentru a-ți schimba mersul în viață. E un an decisiv mai ales în ceea ce privește viața ta profesională.
Dacă te-ai născut în august, ai parte de protecția zeiței Durga. Durga este zeița hindusă a schimbărilor. Această zeiță îți va aminti în permanență că fiecare putere are limitele ei și că trebuie să știi când să te oprești în viață.

Persoanele născute în septembrie, protejate de zeița Innana

Dacă te-ai născut în prima lună de toamnă, luna septembrie, beneficiezi de sprijinul Innanei. Innana este zeița sumeriană a cerului. Regina Cerului te va ajuta să-ți stăpânești nervii în momente cruciale și să îți ții în frâu demonii interiori.
Dacă te-ai născut în octombrie, vei fi protejată de zeița Ix Chel. Aceasta este zeița creativității și a fertilității. Prezenta acesteia în viața ta în acest an te va ajuta să îți descoperi latura creativă, să începi să faci mai mult ceea ce îți place cu adevărat.

Persoanele născute în noiembrie, protejate de zeița Lakshmi

Dacă ai venit pe lume în noiembrie, zeița care te va proteja până la finalul anului este Lakshmi. Este zeița abundenței și a prosperității la indieni. Cu puțin efort, vei reuși să obții mulți bani și să călătorești mult.
Dacă te-ai născut în luna decembrie, vei beneficia de protecția lui Oshun. Aceasta este zeița africană a plăcerii. Această zeiță îți va aminti că trupul tău este templul tău. Îți va trezi senzualitatea si-ți va potența sexualitatea. Vei avea parte de surprize din punct de vedere amoros. Cu alte cuvinte, nu vei avea motive să te plângi de viața ta sexuală.
Astrologul Argentinian, Julieta Suarez Valente, a făcut aceste previziuni pentru  site-ul: entremujeres.clarin.com.

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non