Ce animal te reprezintă - NonConformista

Ce animal te reprezintă

Zodiac amerindian: ce animal te reprezintă
În triburile amerindiene, conexiunea omului cu natura este profundă, elementele din natură fiind folosite pentru decriptarea unor mesaje trimise de Univers.



Potrivit zodiacului amerindian, fiecare dintre noi primește, la naștere, un animal care să ne ghideze pașii în viață. Află spiritul cărui animal îți este alături pe drumul vieții, în funcție de data nașterii tale, dar și ce spune asta despre tine.
Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)
Persoanele care primesc la naștere spiritul vidrei sunt sensibile, altruiste și îți doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune. Cu toate că sunt independenți din fire, cei ghidați de vidra iubesc profund și sunt loiali până ân măduva oaselor.
Lupul (19 februarie – 20 martie)
Oamenii al căror animal este lupul sunt preocupați de grijile și nevoile celorlalți, compasiunea fiind definitorie pentru ei. Aceștia sunt sentimentali, sensibili și grijulii din cale afară.
Soimul (21 martie – 19 aprilie)
Persoanele guvernate de șoim sunt înțelepte și chiar vizionare. Acestea iubesc cu o intensitate nemaivăzută. Defectul care îi caracterizează este nerăbdarea.
Castorul (20 aprilie – 20 mai)
Cei aflați sub influența castorului sunt buni strategi și lideri de neegalat. Cu toate că au tendința de a fi posesivi, aceștia iubesc sincer și sunt extrem de devotați și loiali.
Caprioara (21 mai – 20 iunie)
Persoanele care primesc la naștere spiritul căprioarei sunt delicate, pacifiste și reușesc să își păstreze calmul și în cele mai tensionate momente. Acestea iubesc pasional și desăvârșit.
Ciocanitoarea (21 iunie – 21 iulie)
Oamenii aflați sub influența ciocănitoarei sunt blânzi și se implică în rezolvarea problemelor ce apar în comunitatea din care fac parte. Cu toate că sunt posesivi, aceștia rămân credincioși.
Somonul (22 iulie – 22 august)
Persoanele guvernate de spiritul somonului reușesc să își păstreze entuziasmul și optimismul în orice împrejurări. Acestea au tendința de a fi egoiste, însă au o inimă nobilă.
Ursul (23 august – 22 septembrie)
Persoanele care primesc la naștere spiritul ursului sunt profunde, observă și analizează în esență viața. Acestea se străduiesc din greu să își mulțumească partenerul întrucât pun fericirea acestuia pe primul loc.
Corbul (23 septembrie – 22 octombrie)
Persoanele ghidate de corb au abilități paranormale, reușind să intuiască în mod inexplicabil anumite lucruri. Cu toate că sunt extrem de indecise, odată ce iau o decizie, nu dau înapoi orice s-ar întâmpla.
Șarpele (23 octombrie – 22 noiembrie)
Majoritatea șamanilor sunt născuți în această perioadă și primesc spiritul șarpelui. Asta pentru că persoanele ghidate de acest spirit posedă abilități vindecătoare. Cu toate că sunt foarte selective, odată ce își aleg prietenii, cei ghidați de șarpe le rămân alături pe viață.
Bufnița (23 noiembrie – 21 decembrie)
Cei care primesc la naștere spiritul bufniței sunt căutători ai adevărului și uneori devin și mesageri ai Divinității. Energia debordantă și onestitatea îi definesc pe aceștia.
Gâsca (22 decembrie – 19 ianuarie)
Persoanele ghidate de spiritul gâștii caută iluminarea spirituală și își dedică întreaga viață acestei căutări. Acestea trebuie să iasă din zona de confort pentru a găsi ce caută.
Sursa foto: secretele.com
Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

2 comentarii

  1. Interesant, mai ales ca-mi place somonul. Se potriveste destul de bine, insa mai putin cu egoismul, cel putin la mine dar, voi avea grija sa nu mi se declanseze.

    RăspundețiȘtergere

Scrie un comentariu!





script

non