Vezi ce zodie ești în Zodiacul mayaș și ce spune asta despre tine - NonConformista

Vezi ce zodie ești în Zodiacul mayaș și ce spune asta despre tine

Civilizația maya și-a creat propriul calendar, constituit din 18 luni, fiecare a câte 20 de zile. De asemenea, mayașii aveau și propriul zodiac.

Iată ce zodie ești în zodiacul mayaș, dar și ce spune asta despre tine!
Ch’en (2 ianuarie – 21 ianuarie)
Ch’en reprezintă noaptea, așa că persoanele din acest semn zodiacal pot fi denumite “păsări de noapte”. Productivitatea persoanelor născute sub semnul Ch’en atinge cote maxime între orele 21.00 și 4.00, atunci când și creativitatea este activată.
Yax (22 ianuarie – 10 februarie)
Persoanele născute sub semnul Yax sunt generoase, deschise la tot ce este nou și mereu dispuse să sară în ajutorul celor care au nevoie. Îți dorești pace și amonie și nu rezonezi cu persoanele conflictuale.
Sak (11 februarie – 2 martie)
Cei născuti sub semnul Sak au încredere în propria persoană și reușesc să facă față oricărei provocări, indiferent de circumstanțe. Nu te temi să ieți din zona de confort și te adaptezi cu ușurință oricărei situații.
Keh (3 martie – 22 martie)
Echilibrul, pacea și armonia sunt cuvintele care te descriu cel mai bine. În grupul de prieteni ești privită ca fiind “mama răniților”, datorită dorinței tale de a-i ajuta pe toți. Nu îți place deloc să te cerți, însă atunci când o faci, o faci ca la carte.
Mak (23 martie – 11 aprilie)
Persoanele născute sub semnul Mak au o natură misterioasă, care îi atrage și intrigă totodată pe cei din jur. Chiar dacă ești o persoană sociabilă și adori să petreci timp în compania altora, pui mare preț și pe momentele de liniște, în care ai ocazia de a sta singură, cu gândurile tale.
K’ank’in (12 aprilie – 1 mai)
Acest semn zodiacal reprezintă soarele și pământul, ceea ce înseamnă că persoanele guvernate de semnul K’ank’in iubesc natura. Ai, de asemenea, o legătură spirituală deosebită cu câinii, pe care îți dorești să îi ai aproape.
Muwan (2 mai – 21 mai)
Acest semn se află la limita dintre foc și apă, așa că tunetele, fulgerele și ploaia îți dau o stare de bine, te fac să fii mai puternic. Pui mare preț pe onestitate și îți spui întotdeauna opinia atunci când ești convinsă că ai dreptate.
Pax (22 mai – 10 iunie)
Norocul este o caracteristică specifică celor născuți sub semnul zodiacal Pax. Animalul care reprezintă acest semn este jaguarul, datorită puterii și grației sale. Ești un lider înnăscut și ai succes pe plan profesional. Oamenii din jur îți cer sfaturi pentru că pun preț pe înțelepciunea ta.
K’ayab (11 iunie – 30 iunie)
Ești sigură că toate pe lumea aceasta au un sens și că Universul îți transmite semne prin tot ce ți se întâmplă. Arta te atrage în mod deosebit și ai chiar și tu înclinații artistice.
Kumk’u (1 iulie – 20 iulie)
Crocodilul este animalul care reprezintă acest semn zodiacal, asta datorită adaptabilității sale, care îl ajută să supraviețuiască în orice condiții. Ai o răbdare ieșită din comun și îți calculezi bine orice mișcare înainte de a acționa.
Wayeb’ (21 iulie – 25 iulie)
Se spune despre cei născuți sub acest semn deosebit al zodiacului mayaș că au legături cu lumea spirituală mai accentuate decât orice altcineva. Te preocupă în mod deosebit reîncarnarea și orice chestiune de natură spirituală.
Pop (26 iulie – 14 august)
Ai abilități de lider ieșite din comun și reușești orice îți propui pe plan profesional. Cu toate că ai talentul de a conduce masele de oameni, ești preocupat de fiecare în parte, îi afli problemele și îi oferi ajutorul. Ești genul de superior care e considerat prieten de către subaltern.
Wo’ (15 august – 3 septembrie)
Asemănător celor născuți sub semnele Ch’en si Sak, nativii din această zodie sunt mai productivi după lăsarea întunericului. Ai o sete de aventură de nestăvilit, care te determină să descoperi în permanență lucruri, locuri și oameni noi.
Sip (4 septembrie – 23 septembrie)
Persoanele născute sub acest semn sunt extrem de luptătoare și puternice din fire, asta pentru că Sip este guvernat de Foc și Aer. În ciuda forței lor ieșite din comun, persoanele din zodia Sip sunt delicate la prima vedere.
Sotz’ (24 septembrie – 13 octombrie)
Intuiția persoanelor din această zodie este puternică. Cu greu pot fi aceste persoane duse de nas. Dacă ești născut sub acest semn zodiacal înseamnă că nu ai tendința de a judeca oamenii pe nedrept și pui mare preț pe dreptate.
Sek (14 octombrie – 2 noiembrie)
Te fascinează orice e legat de lumea spirituală. Ești curios din fire și ai o mie de întrebări cu privire la orice subiect. Nu ar strica să lucrezi puțin la partea de diplomație pentru că ai talentul de a spune tot ce gândești, fără a filtra informațiile în prealabil.
Xul (3 noiembrie – 22 noiembrie)
Firea loială a persoanelor din zodia Xul le face s câștige admirația celor din jur. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, nu privești moartea ca pe un final, ci ca pe un nou capitol, asta pentru că ești sigură că există viață după moarte. Aceasta mentalitate iti ofera o relaxare aparte.
Yaxk’in’ (23 noiembrie – 12 decembrie)
Persoanele născute sub semnul zodiacal Yaxk’in’ sunt conectate cu zeul mayaș al soarelui, pe nume Ah Kin. Ai talentul înnăscut de a-i vindeca pe cei din jur, fie cu o vorbă, fie cu o faptă. Îndepărtezi energiile negative plin simpla ta prezență. Ai tendința de a-ți face griji în mod excesiv, chiar dacă nu pari deloc genul de persoană îngrijorată.
Mol (13 decembrie – 1 ianuarie)
Persoanele născute sub acest semn zodiacal au talentul de a transforma orice eșec într-o reușită, privindu-l ca pe o lecție învățată. Ești un lider înnăscut, însă lider de natură spirituală.
            
Sursa foto: Shutterstock
Tag-uri: Zodiacul Mayaș, zodiac, civilizația Maya, Mol, Pop, Sip, Xul, Sek, Sotz, Pak, Mak, Keh, astrologie, astro

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non