Zodiacul plantelor - NonConformista

Zodiacul plantelor

Zodiacul plantelor: legume, fructe și flori cu efecte terapeutice pentru zodia ta

Legumele, fructele, florile si ierburile pot avea efecte terapeutice pentru tine, daca le folosesti pe cele care se potrivesc semnului tau zodiacal. Fiecare zodie poate beneficia de pe urmele unei anumite plante, care poate ajuta la vindecare, poate sustine dezvoltarea personala, poate echilibra organismul sau poate oferi inspiratie.



Află ce legume, fructe și flori au efecte vindecătoare asupa ta, în funcție de zodia în care te-ai născut. Astfel, vei putea să exploatezi efectele benefice pe care acestea le au asupra organismului tău.

Berbec – nativii din această zodie au adesea probleme cu deficitul de fier, dar și cu circulația sanguină. De aceea, ceapa, piperul cayenne și macul sunt recomandate Berbecilor – acestea stimulează circulația sanguină și asigură absorbția fierului din alimentație.
Taur – nativii din această zodie iubesc frumosul și îl caută peste tot în jur. Aceștia au probleme cu digestia. Căpșunele și lavanda au efecte benefice pentru Tauri, iar margaretele le oferă o stare de bine.
Gemenii – nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt neliniștiți, agitați și în căutare de relaxare. Așadar, consumul de morcov și de mărar, dar și mirosul de liliac vor ajuta Gemenii să se echilibreze.
Rac – nativii din zodia Rac au nevoie de hidratare și de relaxare. Pepenele, iasomia și pătrunjelul sunt cele mai benefice pentru acesta.
Leu – nativii din zodia Leu sunt predispuși problemelor cu tensiunea, dar au și tendința de a-și schimba brusc starea de spirit. Grepfrutul, floarea-soarelui și ghimbirul sunt benefice pentru cei aflați în zodia Leu.
Fecioara – persoanele născute în zodia Fecioară sunt mai predispuse stresului, de aceea au nevoie de relaxare din belșug. Semințele de fenicul, lavandă și narcisele au efecte terapeutice asupra acestora.
Balanța – dezechilibrele hormonale și problemele renale sunt cele mai comune afecțiuni întâlnite în rândul Balanțelor. Pentru ameliorarea acestor probleme, se recomandă consumul de prune și mentă, precum și aromaterapia făcută cu trandafiri.
Scorpion – plantele și legumele care reglează organismul din punct de vedere hormonal sunt recomandate și pentru nativii din zodia Scorpion. Hibiscusul, busuiocul și ridichea sunt benefice pentru aceștia.
Săgatetor – nativii din zodia Săgetător au nevoie de un stimulent care să le inducă starea de bine. Roșiile, salvia și bujorii sunt benefici pentru aceștia.
Capricorn – cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului sunt predispuși afecțiunilor de la nivelul oaselor și articulațiilor. Ciupercile, magnolia și cimbrul au efecte terapeutice pentru aceștia.
Vărsător – fiind visători din fire, Vărsătorii au nevoie veșnic de inspirație, iar kiwi-ul, mușețelul și floarea pasărea-paradisului sunt recomandate pentru aceștia.
Pești – peștii au nevoie de pozitivism și un de boost pentru sistemul imunitar, așa ca echinaceea, măcrișul și nufărul fac foarte bine acestor nativi.
Încearcă să consumi legumele, ierburile și fructele recomandate pentru zodia ta pentru a-ți ajuta organismul să prevină bolile sau să facă față celor deja instalate. Totodată, florile au un efect benefic atât asupra stării fizice, cât și asupra celei emoționale și mintale. Așadar, e indicat să te expui cât mai mult florilor, în special celor benefice zodiei tale.

Sursa foto: Shutterstock

Tag-uri: zodiacul plantelor, zodiac legume, fructe și flori, berbec, taur, gemenii, rac, leu, fecioara, balanța, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești, astrologie, astro

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non