Zile senine și binecuvântate! - NonConformista

Zile senine și binecuvântate!






















Doamne ce mai iubesc aceste zile în care totul pare să te îndemne la împăcarea cu sine, la iertare, la speranță în mai bine, la acalmie! Aceste zile în care simți că mâna Lui mângâie pe fiecare dintre noi. Avut sau mai puțin avut, sănătos sau mai puțin sănătos, ciufuți sau apți de a trece cu vederea ciufuțenia celor din jur, cu toții Îi simțim prezența. Firește că fiecare în felul său. Pentru mulți Nașterea Mântuitorului este doar o legendă cuprinsă în cadrul celor 66 de cărți ce compun Biblia. 

Da, de fapt, biblie vine de la cuvântul biblos care în limba greacă înseamnă carte. Așadar, spuneam că pentru unii este doar una dintre multele legende ce alcătuiesc Cartea Sfântă.




Pentru alții este o poveste de adormit copiii. Pentru mine este... Ce este pentru mine Nașterea Domnului? Este momentul din an în care vreau să cred cu și mai multă tărie în existența Lui. Nu contează cum a fost zămislit. Nici când a venit pe lume, iarna. Nu contează nici unde s-a născut, într-o iesle. 

Și nici cum și-a trăit primii 30 de ani din viață. Pentru mine este important că a murit pe cruce pentru tăria cu care a crezut în existența Tatălui. Dacă Iisus a crezut cu atât de multă tărie în Tatăl Ceresc, eu de ce nu aș crede în existența lui Iisus? Mulți spun că Dumnezeu nu există. Fizicianul matematician și filosof Blaise Pascal spunea: Fiinţele umane trebuie cunoscute pentru a fi iubite. Dumnezeu trebuie iubit pentru a fi cunoscut. Nu doar că nu Îl putem cunoaşte pe Dumnezeu decât prin Iisus Hristos; nici nu ne putem cunoaşte pe noi înşine decât prin El. Așadar, pentru mine, Nașterea Mântuitorului înseamnă nu doar întărirea credinței mele în Iisus, ci și credința că există un Tată Ceresc. Un Dumnezeu care mă redă pe mine mie însămi prin Iisus. Da, asta înseamnă acest moment din an pentru mine, această Naștere. Vă doresc ca această (ReNaștere a Mântuitorului să vă aducă pacea împăcării cu voi și cei cu care aveți relații tensionate și de asemenea să vă întărească în credința existenței Lui!
Zile senine și binecuvântate!


cu iubire, Rita Drumeș
Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non