4 hobby-uri care te fac mai inteligentă - NonConformista

4 hobby-uri care te fac mai inteligentă

Știai că poți deveni mai inteligentă dacă ai hobby-urile potrivite? 

Credeai că te naști cu un anumit nivel de inteligență care rămâne constant toată viața. Din fericire, realitatea este cu totul alta. Oamenii de știință au dovedit că este posibil să devii mai inteligentă pe parcursul vieții. Pentru a dobândi o stare de inteligență avansată, există anumite lucruri pe care le poți face. 

IATĂ 4 HOBBY-URI CARE TE FAC MAI INTELIGENTĂ:


Lectura

. Indiferent ce citești, această activitate are un efect foarte benefic asupra ta. Lectura te poate ajuta să gândești mai repede atunci când ai o problemă de rezolvat, să înțelegi mai bine informațiile noi, să interpretezi corect sentimentele persoanelor din jurul tău (și să știi cum să le răspunzi). Nu contează dacă ai pe noptieră Tolstoi, cărți de povești sau revista o revistă, toate te pot ajuta să devii mai inteligentă!

Exercițiile fizice (făcute în mod regulat). Atunci când facem sport în mod regulat, reușim să ne concentrăm mai bine, să reținem mai multe informații, să învățăm mai bine.

Exercițiile pentru creier. E foarte important să rezolvi integrame, sudoku, puzzle-uri sau să joci boardgames, jocuri de cărți sau jocuri video. În acest fel, vei învăța mai repede și vei memora mai multe informații noi.

Cântatul la un instrument. Această activitate te ajută din foarte multe puncte de vedere: îți îmbunătățește creativitatea, te ajută să înțelegi mai bine matematica, să vorbești mai coerent, te ajută să rezolvi probleme mai repede și îți îmbunătățește memoria.

Ai aceste hobby-uri?

Tag-uri: hobby-uriinteligențălecturăexerciții pentru creierexerciții fizicecântat la un instrument

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non