De ce iartă femeia infidelitatea partenerului - NonConformista

De ce iartă femeia infidelitatea partenerului

În urma cercetărilor efectuate pe parcursul a câțiva ani, psihologii și sociologii americani au ajuns la concluzia că 75% dintre femeile care au fost înșelate de către partener acceptă să-și ierte partenerul.

De ce iartă femeia infidelitatea partenerului

Este adevărat că infidelitatea partenerului nu rămâne fără reacție. În funcție de caracterul, dar și de formația femeii, aceasta își poate exterioriza emoțional trăirea față de gestul trădării încrederii de către partenerul de cuplu; de asemeni, poate judeca la rece situația sau poate face scene de gelozie, care în unele cazuri pot declanșa adevărate crize de isterie, potrivit Infoniac.

Însă indiferent de felul în care va alege să se comporte față de situația respectivă, în cele mai multe cazuri se pare că femeile înșelate acceptă să se comporte la fel ca înainte. Și asta deoarece se tem de singurătate; se tem să nu rămână fără resurse materiale; se tem că le-ar putea fi afectată imaginea profesională; că și-ar putea pierde prietenii, propria familie sau pentru că pur și simplu încă își mai iubesc partenerul. În unele cazuri, femeia îi acceptă infidelitatea pentru a-l avea la mână.
Oricare ar fi motivul pentru care îl va ierta, femeia nu-și va ierta pe deplin niciodată partenerul deoarece mereu va fi chinuită de întrebarea: ce are "aia" în plus și nu am eu?

Sursă foto: Infoniac

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non