Bărbații din zodiile astea nu te vor iubi niciodată - NonConformista

Bărbații din zodiile astea nu te vor iubi niciodată

Orice femeie visează la o dragoste perfectă, la o relație în care să ofere totul partenerului și să aibă la rândul său parte de iubire, de înțelegere, să fie apreciată și răsfățată. Doar că nu toți bărbații sunt capabili de așa ceva. Există și bărbați care pur și simplu nu sunt în stare să iubească în adevăratul sens.


Leu

Gândește-te de două ori înainte de a lua de bună orice declarație de amor îți face nativul Leu. E atât de mândru de el încât nu prea știe să iubească și altceva decât pe sine însuși. E egoist, capricios, astfel că va fi dificil să accepți că se pune pe sine mai presus decât orice. Nu e sensibil, nu e romantic. În schimb, e pragmatic și te va vedea mereu ca pe o sursă de venit, ca pe femeia de care are nevoie pentru a trăi fără griji. Iubirea e dificil de obținut în cazul său.

Gemeni 

Nativul Gemeni te va ameți din vorbe. Îți va turna verzi și uscate prin care va încerca să te convingă de sentimentele sale, dar în realitate, atunci când îl vei pune să își demonstreze iubirea într-un mod, va da bir cu fugiții. Iubirea lui nu e de lungă durată, nu e stabilă, serioasă. Niciodată un bărbat din Gemeni nu te va iubi până la adânci bătrâneți. Pentru că nu știe ce înseamnă să iubești cu adevărat. Caută mereu ceva nou, așa încât să își simtă tot timpul sufletul tânăr.

Taur 

Bărbatul Taur este prea preocupat de el însuși ca să iubească și pe alții. Nu poate iubi pasional și irevocabil, cu toată ființa sa, chiar dacă îți jură contrariul. Știe cum să te cucerească, dar nu știe cum să te păstreze. Dorințele și nevoile lui sunt întotdeauna mai importante decât ale tale. Mereu are probleme care le depășesc pe ale tale. Cel puțin în conștiința lui. Nu va face niciodată compromisuri, în schimb ți le va cere ție ca și cum ești obligată să le faci. Pentru că iubirea sa este limitată.

Tag-uri: bărbați, astrologie, astro, lifestyle, leu, gemeni, taur, zodii

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non