Indiferența este cheia către inima bărbatului - NonConformista

Indiferența este cheia către inima bărbatului

Află cum cucerești rapid și fără efort un bărbat!


Nu este imposibil! O femeie poate seduce un bărbat cât ai clipi.


Iată cum poți face un bărbat să se îndrăgostească nebunește de tine:



1. Indiferență, indiferență și iar indiferență



Oricât de ciudat ar părea, indiferența incită pe oricine. De câte ori nu ai înnebunit atunci când un bărbat pe care îl plăceai abia dacă se uita la tine? Cu siguranță ai trecut măcar o dată printr-o astfel de experiență. Ei bine, așa trebuie să acționezi și tu. Dacă îți place de cineva, nu trebuie să îi arăți că ești interesată de el, ci să îi dai de înțeles subtil, însă să lași și multe semne de întrebare. De asemenea, dacă deja v-ați văzut de câteva ori, încearcă să te abții și să nu îi trimiți mesaje sau să îi declari dragostea ta. Lasă-te căutată!



2. Sexul, foarte important



Sexul este arma secretă a oricărei femei. Cu ajutorul sex-appealului, o femei poate să seducă rapid orice bărbat. Fii mereu senzuală, iar în pat comportă-te ca o leoaică. Fii deschisă și lipsită de inhibiții, căci deși nu o recunosc, bărbații își doresc femei sălbatice în dormitor, care să îi facă să se simtă în al nouălea cer. De asemenea, după o partidă de sex, nu începe să îl agasezi. Fă dragoste cu el și comportă-te a doua zi firesc, fără să începi să îl întrebi ce planuri de viitor are sau când vă căsătoriți. Mai bine i-ați hainele și pleacă acasă și lasă-i un bilet incitant pe frigider.


3. Fii cât mai deschisă


Vrei să fie al tău? Fii cât mai deschisă și nu te comporta precum alte femei. Învață să fii altfel. Bărbații sunt sătui de previzibil. Își doresc adrenalină mereu și asta trebuie să îi oferi și tu. Fii pentru o relație deschisă, ieși în oraș fără el, arată-i că ești curtată la orice pas și că viața ta este perfectă. Dacă te sună, nu îi raspunde rapid. Lasă-l să fiarbă puțin, sună-l peste câteva ore și nu îi explica niciodată motivul pentru care nu ai putut să răspunzi la telefon.



4. Independența îi stârnește



Femeile puternice, cu atitudine stârnesc bărbații. Nu fi posacă și plângăcioasă! Fii cerebrală, mereu cu soluții la îndemană. Arată-i că ești o femeie independentă, care se poate descurca în orice situație.



5. Fii gospodină



Dacă vrei să obții totul de la un bărbat, trebuie să știi în primul rând să gătești. Nimic nu îl poate satisface mai mult decât o masă copioasă, care să îl facă să se simtă bine. Așadar, data viitoare când pui ochii pe o pereche de pantofi scumpi, pregatește-i o cină romantică, apoi dă-i vestea cea mare!


Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non