Atenție cei din "Linia I": "Nu mor caii când vor câinii!" - NonConformista

Atenție cei din "Linia I": "Nu mor caii când vor câinii!"

Statuia Libertatii


Iată-i ajunși pe români din cai nărăvași, precum păreau ei celor care îi supravegheau din umbră, în animale domestice, de casă.

De teama unui virus, posibil existent, dar necunoscut în felul cum se manifestă, cum poate fi neutralizat, românii au acceptat să li se pună căpăstru.
Au cedat de bună voie drepturile lor legitime, drepturi pentru care cei care i-au precedat au luptat, plătind de cele mai multe ori cu propria viață.
Populația actuală a României nu a opus nicio minimă rezistență.
Așa, măcar de ochii lumii, cum se spune.

De teama unui virus, posibil existent, nimeni nu a comentat contra măsurilor de îngrădire a libertății de exprimare, libertății de mișcare, libertății de a alege dacă vrea să fie sau nu internat(în cazul în care situația nu impune aceasta) sau de a fi vaccinat. Niciun pâs împotiva încălcării vieții private.

De teama unui virus, posibil existent, populația actuală  a României a acceptat, pe lângă căpăstru și botniță gândirii, să poarte la propriu botniță(mască), deși părerile celor îndreptățiți să aibă o opinie în această situație(mă refer la virusologi) sunt împărțite.
Sunt împărțite, iar cele mai multe sunt contra obligativității purtării măștii, deoarece s-ar părea că purtarea acesteia ar ajuta mai mult la a lua acest virus decât în a-l ține la distanță, a-l feri pe cel care poartă așa ceva.
De ce? Deoarece, voluntar sau  involuntar, oamenii își duc mereu mâna la față. Fie pentru a  împinge masca în josul feței, dintr-un motiv sau altul. Fie în sens invers.

Fapt care poate duce în cele mai multe cazuri la a lua contact cu virusul, în cazul în care acesta se află pe mască.
Părerile, așa cum am spus, sunt diferite și nu doar în această privință, ci și în felul în care sunt utilizate protocoalele de aplicare a medicației în situația în care o persoană a contactat virusul.
Această dihotomie a poporului român merge și mai departe. Oamenii au fost împărțiți în cei care stau în casă și cei care se spune că ies în Linia I.
Nu prea am văzut ca cei din Linia I să aibă ceva concret de făcut. Afară de faptul că pot reține în spital o persoană asimptomatică cât își doresc ei, chiar și 6 săptămâni, declarând că este spre binele acestei persoane și al comunității din care face parte să fie spitalizată.
Și asta fără să existe certitudinea că din momentul revenirii acasă acea persoană asimptomatică nu ar putea să contacteze din nou posibilul virus.

Din acest punct de vedere pare că cei care sunt în Linia I, cu sau fără rea intenție, creează un cerc vicios.

Nu mă refer doar la medici și asistente, care au circumstanțe atenunate prin faptul că așa li se impune, ci și la puterea politică actuală.
În mod special la cei care emit Ordonanțe Militare pe bandă rulantă, încâlcând dincolo de dreptul la viața privată, liberatea de exprimare și mișcare, libertatea de a decide față de propria viață, Constituția României.
Mă refer strict la cei care lovesc în religie, determinându-i pe bieții români să se lepede de Dumnezeu precum cei care i-au nășit, atunci când i-au botezat, s-au lepădat de satana în numele lor.
Mă refer strict la cei care după bunul plac decid că un site sau altul trebuie închis deoarece știrile respective nu reflectă adevărul.
Dar cum poți stabili un barometru al adevărului sau cum poți să te erijezi în cunoscător deplin al acestuia din moment ce este unanim acceptat că adevărul absolut reprezintă cunoașterea deplină a unei probleme? Iar celălalt mod de abordare al lui, cel al adevărului parțial, duce către o realitate relativă.
Așadar, cum ai putea, tu putere politică actuală a României, să te erijezi în deținătoarea adevărului absolut din moment ce nici măcar tu nu știi de la o zi la alta ce ți-au pregătit Marile Puteri?
Pentru cei care au discernământ propriu se vede de la o poștă că tu, putere politică actuală a României, ești doar un canal de comunicare către poporul pe care l-ai înfricoșat, prezentându-i un viitor în care spectul morții va face parte din peisajul cotidian.

Firește că într-o situație ca aceasta nimeni nu se mai întreabă de ce nici până acum nu s-a aflat mijlocul de transmitere al posibilului virus.
Este important ca noi toți să știm dacă acest posibil virus a fost transmis printr-un animal către om sau dacă a fost creat în mod artificial, într-un laborator, având ca scop final extincția în masă. 
De ce este important să știm asta? Deoarece așa vom ști și ce viitor ne-au prescris cei care ne trimit ordine prin tine, putere politică actuală a României.
Ai unica șansă să te detașezi de tot ce a fost înainte, să devii o Putere cu drepturi depline și nu un vasal supus, un emitent de Ordonanțe Militare care are ca scop final privarea de libertate a cetățenilor săi și vaccinarea împotriva voinței majoritare.
Ai posibilitatea să dovedești ce înseamnă să fii cu adevărat în Linia I.  Vei avea puterea de a rupe lanțul "de iubire" cu Marile Puteri, să devii tu însuți o Putere și nu doar un biet vasal?!?
Nu îți pune probleme pentru posibila pierdere a electorilor, dacă nu își vor mai putea face concediile umplând buzunarele altor țări! Este cea mai minoră problemă. Poate că așa vor avea posibilitatea să afle că și în țara lor, România, sunt locuri care merită a fi vizitate și tratate cum se cuvine. Cu respect și iubire. Poate așa își vor da seama că banii care râmân acasă ne fac viața tuturor mai frumoasă.
Nu-ți fă probleme că nu vor mai avea produse pe care le importăm, făină albă, mălai, cartofi, zahăr...
În mare parte sunt produse exportate de noi prin firme care ni le revând ulterior cu adaos comercial substanțial. Așadar, nu vei face altceva decât să reașezi lucrurile în matca lor.

Totuși, evită să accesezi memoria de lungă durată a adevăratului român, deoarece s-ar putea să îți fie "fatală" cu prima ocazie pe care i-o vei oferi!

Românul adevărat, care a rămas în țară și care a îndurat și îngăduit nedreptăți de-a lungul zecilor de ani,  poate accepta și renunța la multe, dar nu și la Dreptul la viață privată; Dreptul de exprimare liberă și mișcare așijderea. Dreptul de a decide pentru viața sa.
Așadar, atenție cei din "Linia I", la românul adevărat care, atunci când nu ies lucrurile cum vrea, folosește sintagma "Nu mor caii când vor câinii!"
                                                                                                                                                           
                                                                                                                     


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non