Marina Picasso vinde „La Californie” - NonConformista

Marina Picasso vinde „La Californie”

Nepoata lui Pablo Picasso vinde vila de la Cannes a pictorului și totodată 126 dintre lucrările sale de ceramică


Nepoata lui Pablo Picasso, Marina Picasso, vinde "La Californie", vila de la Cannes a pictorului, și totodată 126 dintre lucrările sale de ceramică, din cauza amintirilor neplăcute pe care le are legate de aceasta.
Marina Picasso, astăzi în vârstă de 64 de ani, a povestit pentru jurnalul "Nice-Matin" cum era dusă de tatăl său în copilărie la porțile somptuoasei vile, cu două etaje, pentru a cerși de la un Picasso care o trata de fiecare dată cu indiferență. Totodată ea a mai spus că nu poate să uite de umilința pe care o trăia tatăl ei, fiind forțat de Picasso să lucreze ca șofer al acestuia. Paulo Picasso, tatăl Marinei, era fiul pictorului din prima sa căsătorie cu o balerină ruso-ucraineană, Olga Khokhlova, conform Ziua News.
Marina a mai dezvăluit pentru publicația mai sus amintită că a primit deja o ofertă cu suma de 150 de milioane de euro pentru a vinde "La Californie", pe care a moștenit-o când a împlinit 22 de ani. Vila construită în 1920 a fost cumpărată de Picasso în anul 1955. Aici a pictat Picasso citește



Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non