Oamenii intră în viața ta pentru un Motiv, pentru un Sezon sau pentru o Viață - NonConformista
HELLO

Oamenii intră în viața ta pentru un Motiv, pentru un Sezon sau pentru o Viață

Oamenii intră în viața ta pentru un MOTIV, pentru un SEZON sau pentru o VIAȚĂCând o să știi care este, o să știi ce să faci pentru acea persoană…

Când cineva intră în viața ta pentru un MOTIV, este pentru a îndeplini o nevoie pe care ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista în momentele dificile, să te îndrume și să-ți acorde suport, să te ajute fizic, emoțional sau spiritual. Acești oameni pot părea ca fiind trimiși de Dumnezeu și chiar sunt. Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie să fie. 

      Apoi, fără vreo greșeală din partea ta sau într-un moment inoportun, această persoană va spune sau face ceva pentru a aduce această relație la sfârșit. Câteodată ei mor. Câteodată doar se îndepărtează. Câteodata își fac de cap și te forțează pe tine să adopți o poziție. 

Ceea ce trebuie să realizăm este că nevoia noastră a fost satisfăcută, dorința noastră îndeplinită, munca lor terminată. Rugăciunea ta a fost ascultată și acum este timpul să mergi mai departe.

Unii oameni intră în viața ta pentru un SEZON, fiindcă a venit rândul tău
să împărtă
șești, să crești sau să înveți. Ei îți aduc o experiență de pace sau te fac să râzi. Ei te pot învăța ceva ce nu ai mai făcut. Ei îți pot da de obicei o cantitate incredibilă de bucurie. Crede, este real! Însă doar pentru un Sezon. 

      Relațiile de o VIAȚĂ te învață lecții pentru o viață, lucruri pe care trebuie să construiești pentru a avea o fundație solidă emoțională. Treaba ta este să accepți lecția, să iubești acea persoană și să pui ceea ce ai învățat în practică în toate celelalte relațiși aspecte ale vieții tale. Se spune că dragostea este oarbă, dar prietenia este clarvăzătoare… 
Î
ți mulțumesc că faci parte din viața mea, fie că este pentru un motiv, un sezon sau o viață.
                                                                                                                              Autor necunoscut


heloo

CONVERSATION