Cea mai relaxantă melodie din lume - NonConformista

Cea mai relaxantă melodie din lume

S-a demonstrat științific că cea mai relaxantă piesă din lume aparține formației britanice Marconi Union și se numește "Weightless". Efectele melodiei au fost analizate în cadrul unei cercetări la care au participat 40 de femei, anunță Daily Mail.

Cea mai relaxantă piesă din lume

Studiul a fost efectuat în de cercetători de la Institutul Mindlab, în 2011. Aceștia arată că melodia poate normaliza ritmul cardiac și tensiunea arterială. De asemeni, poate reduce nivelul cortizolului, care este hormonul stresului.
Pe parcursul cercetării s-a putut constata că melodia "Weightless" este mai relaxantă decât alte piese precum cele care aparțin unor muzicieni precum, Mozart, Enya sau Coldplay.
Melodia "Weightless" a fost cu 11% mai relaxantă decât orice altă melodie pe care cercetătorii au analizat-o în cadrul studiului efectuat pe cele 40 de femei. Pe parcursul studiului, femeilor analizate li s-au atașat senzori și li s-au dat teste dificile de rezolvat, pentru a le induce starea de stres.
Piesa cu o durată de opt minute a fost creată de grupul Marconi Union în colaborare cu Academia Britanică de Terapie prin Sunet.



Tag-uri: cea mai relaxantă melodieWeightlessMarconi UnionAcademia Britanică de Terapie prin Sunet, terapie muzicală, antistres, relaxare, vindecare prin muzică, studiu, cercetare

Și tu poți scrie pe NonConformista! 
Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe: only4foryou1@gmail.com !

Sigur O Sa Iti Placa

1 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non