Al Pacino a Împlinit 80 de Ani - NonConformista

Al Pacino a Împlinit 80 de Ani




Actorul Al Pacino a împlinit sâmbătă, 25 aprilie, venerabila vârstă de 80 de ani. Vârsta nu pare să fie un impediment pentru cariera profesională a actorului sau pentru viața sa amoroasă, chiar dacă iubita lui, mai tânără cu 40 de ani, l-a părăsit.

Rolurile reprezentative pentru cariera actorului rămân cele din Serpico, unde a interpretat rolul lui Frank Serpico, polițistul aflat sub acoperiere. Dar și cel al lui Michael Corleone din Trilogia Nașul, rol pentru care actorul a declarat că a fost timp de 25 de ani, de cinci ori pe săptâmână, la terapie. Nu în ultimul rând este rolul lt. colonelului orb din pelicula Parfum de femeie, unde actorul dă dovadă de aceeași combinație bine dozată, cu care ne-a obișnuit de-a lungul rolurilor sale, de cinism amestecat cu flegmatic.




În ce privește viața amoroasă a lui Al Pacino, deși de-a lungul vieții acesta a trăit nenumărate povești de iubire, acestea nu s-au concretizat în vreun mariaj, chiar dacă două dintre iubitele sale l-au făcut tată.

De remarcat este faptul că el a devenit tată pentru prima dată în viață la vârsta de 53 de ani.
Referitor la averea sa, estimată la 165 de milioane de dolari, aceasta va fi moștenită la trecerea sa în neființă de către cei trei copii ai săi.


by Rita Drumeș
 #alpacino   actor   nonconformista   80deani   ritadrumes 
#alpacino; #80deani; #actor; #nonconformist; #ritadrumes;

Sigur O Sa Iti Placa

0 comentarii

Scrie un comentariu!





script

non